امام شناسی مقدمه رسیدن به معرفت الله است
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1141
بازدید دیروز : 136836
بازدید هفته : 1141
بازدید ماه : 323422
بازدید کل : 10715177
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 18 / 2 / 1401

امام شناسی مقدمه رسیدن به معرفت الله است

استاد حوزه علمیه در آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) با بیان اینکه امام شناسی مقدمه رسیدن به معرفت الله است، گفت: محبت الهی انسان را به کمال می رساند.
 
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مطلق
 

حجت الاسلام والمسلمین «موسوی مطلق» در مراسمی که به مناسبت رحلت حضرت ام البنین(س) در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، گفت: ما برای رسیدن به معرفت الله و معرفت امامان معصوم نیازمند مقدماتی هستیم که اگر اینها نباشد به طور قطع به کمال نمی رسیم.

استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه امام شناسی مقدمه خداشناسی است، گفت: کسی نمی تواند بگوید من امام را شناختم ولی خداوند را نشناختم، انسان از مقام امام شناسی است که می تواند نسبت به خداوند معرفت پیدا کند.

وی ادامه داد: مقصود از امام شناسی آن شناخت ظاهری نیست بلکه مراد آن شناخت غیر ظاهری و معرفت به نورانیت اهل بیت(ع) است. انسان باید فضائل اهل بیت(ع) را بشناسد تا به معرفت باطنی آنان پی ببرد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی مطلق با بیان حدیثی از امام علی(ع)، ابراز داشت: حضرت فرمودند: اگر شما خداوند را بشناسید علی را شناخته اید و اگر علی را بشناسید به شناخت خداوند نائل خواهید شد. در زیارت جامعه کبیره آمده است با شناخت امام می توان به خداوند معرفت پیدا کرد.

استاد حوزه علمیه در ادامه خاطرنشان کرد: در شناخت توجه به وراثت مهم است، لذا امیرمومنان بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برای انتخاب همسر به جناب عقیل فرمودند به خاندان و قبیله حضرت ام البنین توجه کنند.

وی ادامه داد: همچنین محیط تربیتی در شناخت انسان تاثیر دارد البته این مورد مطلق نیست چرا که ما افراد بسیاری داشتیم که در محیط آلوده قرارداشتند اما به کمال رسیدند اما این مرحله در شناخت افراد یک امر منطقی و عقلی است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی مطلق با بیان اینکه راه میانبر برای رسیدن به خداوند محبت است، گفت: انسان با انجام واجبات و ترک محرمات تنها می تواند از حجاب های ظلمانی خارج شود و همین امر نیازمند یک عمر طولانی است بنابراین می توان این مسیر را با محبت به سرعت طی کرد بنابراین انسان با محبت می تواند به تقوا برسد.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: یکی از ویژگی های مهم حضرت ام البنین(س) محبت ایشان به خداوند و اهل بیت(ع) بود. انسان با طلوع این محبت متحول می شود.

این خطیب مشهور خاطر نشان کرد: محبت به امیرمومنان علی(ع) و حضرت زهرا(س) در وجود حضرت ام البنین(س) موج می زد و این محبت و ارادت به قدری بود که ایشان فرمودند: نام مرا فاطمه نخوانید تا فرزندان حضرت زهرا(س) فراق مادرشان را حس نکنند.


منبع: خبرگزاری شبستان

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: اعتقادی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی