برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
گفت پیغمبر که : بعد از من علی رهبر بود در ره دین خدا و سنت پروردگار هر که ما را دوست باشد گو علی را باش دوست هر که ما را یار باشد گو علی را باش یار )ابوالقاسم حالت)
اگر خاتمیت به معنای کمال یافتن و تمام گشتن است، و اگر دین با تثبیت مسألۀ امامت کامل و تمام گشته، و واقعۀ غدیر خم به عنوان وحی الهی دربارۀ امامت و معرفی امام معصوم(ع) و منصوب از طرف خدای سبحان است، پس غدیر خم، دلیل خاتمیت دین اسلام می باشد.
لجه ای از دریا معرفت مولا علی علیه السلام .. اذا تلاقیتم فتصافحوا بالتسلیم و تهابوا النعمة فى هذا الیوم ، و لیبلغ الحاضر الغائب ، والشاهد البین ، ولیعد الغنى الفقیر و القوى على الضعیف امرنى رسول الله (ص) بذلک .
امیر المؤمنین (ع) ( در خطبه روز عید غدیر ) فرمود : وقتى که به همدیگر رسیدید همراه سلام ، مصافحه کنید ، و در این روز به یکدیگر هدیه بدهید ، این سخنان را هر که بود و شنید ، به آن که نبود برساند ، توانگر به سراغ مستمند برود ، و قدرتمند به یارى ضعیف ، پیامبر مرا به این چیزها امر کرده است . ( وسائل الشیعه 7: .327 )
غدیر على، هنوز هم چشمهاى لبریز از آب حیات و دریایى موّاج از كرامتهاست . «غدیر» دریایى از باور و بصیرت، در كویر حیرت و هامون ضلالت است، تا كام جانها از آن سیراب شود .
«غدیر»، یك «كتاب مبین» است، سندى براى تداوم خط «رسالت» در جلوه «امامت»
«غدیر»، براى تشنگان، چشمه زلال هدایت است، و براى ره گمكردگان، صراطى است كه به «سنّت پیامبر» منتهى مىشود.
غدیر، عید ولایت است . و ... «غدیر على»، هنوز هم چشمهاى لبریز از «آب حیات» و دریایى مواج از فضایل است . «غدیر»، روز اكمال دین و اتمام نعمت بود. «غدیر»، برنامهاى الهى براى حیرت زدایى از اذهان و اعمال امت، در افقهاى آینده تاریخ بود .
«غدیر»، تداوم خطّ رسالت، در آینه «امامت» است . پس ... «عاشورا» با «امامت» پیوند دارد،و «غدیر»با «كربلا» پیوسته است . غدیر، روز بشریت و روز «انسان» است، غدیر،«تداوم رسالت محمد» در «ولایت على» است. غدیر، عید «پیمان» و «میثاق» و «عهد» است. اگر امّت، «غدیر»ها را پاس بدارند، «عاشورا»هاى مظلومیت و كربلاهاى خون و شهادت پیش نمىآید و خورشید امامت، در محاق خلافت قرار نمىگیرد .
نرم افزار اندرویدی امام هادی علیه السلام (علی النقی)
توضیحات
اپلیکیشن زندگینامه" امام هادی علیه السلام (علی النقی) " حاوی اطلاعاتی همچون : شناسنامه امام هادی (ع) همسر و فرزندان امام هادی (ع) امام هادی (ع) پس از شهادت پدر رنج های امام هادی (ع) فروغی از دانش امام هادی (ع) اخلاق و فضائل امام هادی (ع) تفسیر قرآن در کلام امام هادی (ع) زمینه سازی دوره غیبت توسط امام هادی (ع) فعالیت های علمی و فرهنگی امام هادی (ع) اصحاب و شاگردان امام هادی (ع) کرامات و معجزات امام هادی (ع) چهل حدیث هادوی به همراه زیارت نامه امام با امکان پخش صوتی
شبانگاه به ركوع می رفت و به سجده می افتاد و با صدایی محزون و غمگین می گفت: خداوندا، این گناه کار پیش تو آمده و این نیازمند به تو روی آورده، خدایا، رنج او را در این راه بی پاداش مگذار! بر او رحمت آور و او را ببخش و از لغزش هایش درگذر.
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
ویژگی های اخلاقی امام هادی علیه السلام:
۱:عابدترین افراد بود: شبانگاه به ركوع می رفت و به سجده می افتاد و با صدایی محزون و غمگین می گفت:
مانور پوشالی متوكل ، در برابر عظمت معنوی امام هادی «علیه السلام» در هم می شكند.
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ| فضائل و کرامات امام هادی(ع)
روزی متوكل تصمیم گرفت قدرت ارتش خود را به امام هادی «علیه السلام» نشان دهد و به اصطلاح خودش زهر چشم از آن حضرت بگیرد و در نتیجه آن حضرت بترسد و در مقابل متوكل به مبارزه بر نخیزد.
برادر امام هادی(ع) میگوید یحیى بن اکثم نامهاى به وى نوشت و در آن نامه از وى سؤالهایى کرد، از جمله درباره آیه «فَإِنْ کُنْتَ فِی شَکٍّ مِمَّا أَنْزَلْنا إِلَیْکَ فَسْئَلِ الَّذِینَ یَقْرَؤُنَ الْکِتابَ»،[۱۱] روى سخن با کیست؟ اگر با رسول خدا(ص) باشد....
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ| مناظره یحیی بن اکثم با امام هادی(ع)
پرسش: ماجرای مناظره یحیی بن اکثم با امام جواد و امام هادی(ع) چه بود؟
پاسخ : یحیى بن أکثم بن محمد تمیمی[۱] متولد ۱۵۹هجری و متوفی سال ۲۴۲ هجری قمری،[۲] از بزرگان اهل سنت زمان خود بود[۳] و پدرش نیز از بزرگان زمان محسوب میشد.[۴]
❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ❀ ❁ ای نور خدا امام هادی وی مکتب عشق را منادی ای در کف تو لوای قرآن وی مجری آیه های قرآن در اوج طلوع روشنائی آیینه ی پاک حق نمائی
انسان برای پروان به سوی ملکوت اعلی و سیر در فضائل اخلاقی نیازمند غذایی پاک و طیبب است که موجبات کظم غیظ را فراهم میسازد و ریشههای حرص طمع را در وجود انسان میخوشکاند و انسان را با صالحان پیوند میدهد.
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ| توصیه های کلیدی امام هادی (ع) برای تمام مسلمین
با توجه به نزدیک شدن ولادت امام هادی (علیهالسلام) چند نکته از سخنان امام هادی را بیان بفرمایید.
****** آبروی محشر ****** ویژه نامه ولادت فرخنده امام هادی علیه السلام
پرستوها برگشته اند و ابرهای حجاز، بارش آغاز کرده اند در دهمین جشن شکوفایی زمین.
امروز، سکه دولت به نام تو می زنند که زبانت، زبان «علی بن ابی طالب» استو امتداد رسالت آسمانی ات، به خطبه های غدیر ختم می شود. تو از پشت سال ها رنج و خفقان آمده ای؛ از پشت سال ها سکوت و تهدید، از پشت سال های بی پناهی شیعیان.
صدای سم اسب های کربلا، در رنج نامه های زندگی ات هست و حنجره ات گواهی می دهد به زخم های هجرت. شانه هایت، پر از پشته های عدالت است که باید ببخشی و در دست هایت نامه های رسالت است که باید بخوانی.
تو را پیشاپیش صبح فرستاده اند تا چشم های خواب آلود را بیدار کنی و بشارت دهی به دولت عشق.
پنجمین عمل حج تمتع و دومین عمل منا برای کسی که در حج تمتع است، قربانی کردن است. قربانی کردن، طبق نص صریح آیاتی از سوره حج، نشانه تقوا و فداکاری در راه بینوایان و فقراست.
قربانی از نظر لغوی، «قربانی» از لفظ «قربان» گرفته شده است. هر چیزی که وسیله قرب و نزدیکی به خداوند تعالی باشد، به آن قربانی می گویند. حال آن چیز ذبح حیوان باشد یا صدقات دیگر. «عید» از کلمه «عود» به معنای بازگشت است؛ بازگشت از زندان نفس و خرافات به سوی خدا؛ بازگشت از تسلط اهریمن به سوی خدای رحمت.
رساله مودت، تفسیرآیه: قل لااسئلکم علیه اجرا الاالموده فی العربی و نخستین قربانی (حضرت زهرا و فرزندش محسن سلام ا...علیها) مشخصات کتاب: سرشناسه : حسینی طهرانی، سیدمحمدحسین، ۱۳۰۵ - ۱۳۷۴. عنوان و نام پدیدآور : رساله مودت، تفسیرآیه: قل لااسئلکم علیه اجرا الاالموده فی العربی و نخستین قربانی (حضرت زهرا و فرزندش محسن سلام ا...علیها) / از مکتوبات محمدحسین حسینی طهرانی. مشخصات نشر : مشهد : نور ملکوت قرآن، ۱۴۳۰ق.= [۱۳۸۸]. مشخصات ظاهری : ۲۶۴ ص. شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۷۲۷۰-۲۱-۲ ؛ چاپ دوم، زرکوب: ۹۷۸-۹۶۴-۷۲۷۰-۲۲-۹ وضعیت فهرست نویسی : فاپا یادداشت : کتاب حاضر تحت عنوان " تفسیرآیه مودت: قل لااسئلکم علیه... ونخستین قربانی (حضرت زهرا الله علیها و فرزندش محسن" توسط انتشارات موسسه ترجمه و نشراداره علوم و معارف اسلام مشهدمقدس درسال ۱۳۸۴ به چاپ رسیده است. یادداشت : چاپ دوم: ۱۴۳۱ق.= [۱۳۸۹]. یادداشت : چاپ سوم: ۱۴۳۳ق.= ۱۳۹۱. یادداشت : کتابنامه به صورت زیرنویس. عنوان دیگر : تفسیر آیه مودت: قل لااسئلکم علیه...نخستین قربانی (حضرت زهرا سلام علیها و فرزندش محسن). عنوان دیگر : تفسیر آیه قل لااسئلکم علیه...نخستین قربانی. موضوع : فاطمه زهرا (س)، ۸؟ قبل از هجرت - ۱۱ق. -- شهادت موضوع : تفاسیر (سوره شوری. آیه موده) رده بندی کنگره : BP102/765/ح ۵ت ۷ ۱۳۸۸ رده بندی دیویی : ۲۹۷/۱۸ شماره کتابشناسی ملی : م ۸۵-۱۰۳۱۲ عناوین اصلی کتاب شامل: [پیش درآمد]؛ [تفسیر اول آیه مودت؛ [تفسیر دوم بهترین راه رسیدن به محبت؛ [تفسیر سوم مراد از محبت نسبت به چه کسانی است؛ [تفسیر چهارم نظر زمخشری در باره اقرباء]؛ [تفسیر پنجم توضیح حدیث مودت از زمخشری؛ [تفسیر ششم روایت تعیین اقرباء]؛ [تفسیر هفتم مراد آیه از زبان ائمه علیهم السلام
پرشکوه ترین مراسم عبادت و قربانی مشخصات کتاب: سرشناسه : بی آزار شیرازی عبدالکریم - ۱۳۲۳ عنوان و نام پدیدآور : پرشکوه ترین مراسم عبادت و قربانی مطابق با فتاوای فقیه اهل بیت آیه العظمی ناصر مکارم شیرازی نگارش عبدالکریم بی آزار شیرازی مشخصات نشر : قم مدرسه الامام علی بن ابی طالب ع ، ۱۳۷۹. مشخصات ظاهری : ۱۴۸ ص مصور (رنگی ، نقشه (رنگی شابک : ۹۶۴-۶۶۳۲-۶۰-۲ ۶۰۰۰ریال یادداشت : پشت جلد به انگلیسی The most glorious rite of worship and sacrifice . یادداشت : کتابنامه به صورت زیرنویس موضوع : حج موضوع : حج -- قربانی شناسه افزوده : مکارم شیرازی ناصر، . - ۱۳۰۵ رده بندی کنگره : BP188/8 /ب۹۲پ۴ ۱۳۷۹ رده بندی دیویی : ۲۹۷/۳۵۷ شماره کتابشناسی ملی : م ۷۹-۱۲۰۹۱ عناوین اصلی کتاب شامل: [اهداء]؛ مقدمه ؛ بخش ۱: تاریخچه مکّه و مراسم حج ؛ بخش ۲: استطاعت و انواع حج ؛ بخش ۳: مناسک عمره ؛ بخش ۴: مناسک حج ؛ بخش ۵: مَنْسَک حج
اشاره عید قربان را جشن می گیریم تا یاد و خاطره رفتاری را گرامی داریم که در آن درس ها و عبرت های فراوان تربیتی است؛ رفتاری که شاید در ظاهر به مذاق برخی مادی گرایان خوش نیاید، ولی روح حاکم بر آن، سراسر حکمت و تسلیم و ایمان به خواست الهی را نشان می دهد.
"الهی فَاجعَلنا مِنَ الّذینَ تَرَسَّخت اَشجارُ الشَّوقِ اِلیکَ فِی حَدائِقِ صُدُورِهِم...»۱ هر جور فکر می کنم، او را بهتر می یابم. کسانی که ریشه ای نداشته باشند می خشکند و کسانی که مانده باشند، گند می گیرند و می میرند. ما خواه، ناخواه مردار زمین هستیم و مرده زمان. زمانه ما را به مرگ می سپرد و زمین از ما مرداری تهیه می کند؛ مگر قبل از این که زمانه، نیروی ما را بگیرد و ما را به خاک مبدل کند و بگنداند، خودمان را ذبح کنیم.