برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
علل توقعات اینکه چرا برخی از همسران به دنبال توقعاتی هستندودر صورت بر آورده نشدن آن به درگیری واختلاف می پردازند پاسخ های متعددی دارد که برخی از آنها بدین قرارند:
تأثيرات و پيامدهاي مثبت و منفي اينترنت بعنوان يك پديده نوين در اجتماعات انساني در حال گسترش است. هر روز از سوي صاحبنظران و رسانه ها نقش مثبت اينترنت درتوسعه اقتصادي و نقش منفي آن در توسعه فرهنگي برجسته سازي مي شود و در جهت بهبود آثار مثبت و كاهش پيامدهاي منفي اينترنت نظرات و پيشنهادات فراواني ارائه مي گردد.
به انتخاب منصورهسادات ميرغني * هرگز سر يکديگر داد و فرياد نکنيد، مگر اينکه خانهتان آتش گرفته باشد. * هيچوقت هر دو در يک زمان عصباني نشويد. * اگر قرار است يکي از شما در يک بحث پيروز شود، بگذاريد آن يکي همسرتان باشد. * اگر ميخواهيد انتقاد کنيد، اين کار را با عشق انجام دهيد. * سعي کنيد حداقل روزي يکبار حرفهاي محبتآميز به شريک زندگيتان بزنيد. * براي اينکه جام زندگيتان هميشه از عشق لبريز باشد، بايد زمانيکه حق با شما نيست خطايتان را بپذيريد و زمانيکه حق با شماست، سکوت اختيار کنيد. * هيچ ترازويي براي اندازهگيري عشقي که ميتوانيم به ديگران و خودمان بدهيم، وجود ندارد. پس سعي نکنيد بسنجيد آنقدر که محبت کردهايد آن را دريافت کردهايد يا نه. * پول موضوع زندگي نيست. ابزار زندگي است. اگر نتوانستيد به موقع ابزارتان را پيدا کنيد، حتماً ابزار ديگري هم به دردتان ميخورد. * تبسم خرجي ندارد ولي سود بسيار ميدهد، لحظهاي بيش پايدار نيست، ولي ياد آن در سراسر عمر باقي ميماند. * برنامهريزي، آينده را به زمان حال ميآورد، از اينرو شما ميتوانيد کاري درباره آن انجام دهيد. * گاهي به خودتون هديه بدهيد و به خودِ دروني نشان دهيد که برايش ارزش قائليد.
اکنون اجازه دهيد درخصوص مسئله مهم تعدد زوجات صحبت کنيم. تعدد زوجات سنتي است که از زمان هاي خيلي دور وجود داشته و در بسياري از جوامع بشري يافت مي گردد. کتاب مقدس، تعدد زوجات را محکوم نکرده بلکه برعکس، عهد عتيق و نوشته هاي عبري خاخام ها، بيشتر بيانگر مشروعيت تعدد زوجات مي باشد. گفته مي شود حضرت سليمان پادشاه، هفتصد زن و سيصد صيغه اي داشت (کتاب اول پادشاهان 3:11) نيز گفته مي شود که حضرت داود پادشاه، زنان دائمي و صيغه اي بسياري داشت (کتاب دوم سموئيل 13:5).
در عهد عتيق احکامي يافت مي شود که چگونه اموال يک مرد بين پسران زن هاي مختلف او تقسيم مي شود (سفر تثنيه 7:22). تنها محدوديت تعدد زوجات، ازدواج با خواهر زن است (سفر لاويان 18:18) تلمود حداکثر 4 زن را توصيه مي کند. يهوديان اروپايي تا قرن شانزدهم سنت تعدد زوجات را ادامه دادند.
سايت هپي گاي داراي بخشهاي مختلفي است؛ از جمله، نوشتههاي افرادي که شادماني را تجربه کردهاند و يا با خواندن کتاب يا مطلبي در اين مورد، سعي کردهاند آن را به ديگران نيز منتقل سازند. معرّفي کتابهايي که به مقوله شادماني» ميپردازد و همچنين برگزاري کلاسهايي براي شاد بودن، از ديگر فعّاليتهاي اعضاي اين سايت است.
در معرّفي سايت آمده است: با استفاده از اين سايت، ميتوانيد خود را بشناسيد، شادماني حقيقي را بيابيد و بياموزيد که چگونه در زندگي، شاد باشيد. براي آشنايي با موضوع اين سايت، ده مطلب برايتان انتخاب کردهام. عنوان نوشتهام را هم از مطلب دهم (آخر) گرفتهام.
ما بر اين باوريم که شادماني، خواستهاي نيست که بخواهيم آن را به زمان بعد موکول کنيم و همواره منتظر باشيم تا آن را تجربه کنيم. فعّاليتهاي شاديآفرين بايد در سفر و حرکت هر روزه شما در مسير زندگي، گنجانده شوند. اين امر نيز تنها زماني اتّفاق ميافتد که شما به خوبي برنامهريزي نماييد، تصميمات درستي بگيريد و هر روز با تعادل و هماهنگي زندگي کنيد. يادگيري از تجربههاي ديگران، به شما کمک ميکند تا نقشههاي خود را براي زندگي طرّاحي کنيد و آنها را به اجرا درآوريد. شما با يک برنامهريزي صحيح، بهتر ميتوانيد وقت و سرنوشت خود را تحت کنترل داشته باشيد. شما فلسفهاي بينقص خواهيد ساخت و ارزشهاي ناب را به کار ميگيريد تا بتوانيد روزهاي خود را از ميان توفانها و رنگينکمانهاي زندگي هدايت کنيد.
شادي و شادکامي، پديدهاي است که کمابيش در زندگي بيشتر مردم ديده ميشود، امّا تمام مردم دنيا، به يک اندازه، شاد نيستند؛ بدين ترتيب که در بعضي از کشورها، ميزان شادکامي مردم، نسبت به کشورهاي ديگر بيشتر است و برعکس، در بعضي از کشورها، ميزان رضايت از زندگي، از حد ميانگين جهاني، پايينتر است و ميزان خشونت و خودکشي و ناهنجاريهاي اجتماعي، در سطح بالاتري قرار دارد.
اين موضوع، در مورد دورههاي تاريخي مختلف، در يک منطقه هم صدق ميکند، به طوري که در بعضي از دورههاي تاريخي، مردم يک منطقه، زندگي شاد و رضايتمندانهاي داشتهاند و در دورههاي ديگري، اين شادکامي، به افسردگي و شکايت از اوضاع و احوال تبديل شده است. به راستي، اين همه تفاوت در رضايتمندي از زندگي، در ميان ملّتها و در دورههاي مختلف تاريخي يک ملّت، به دليل چيست؟
چندي پيش سازمان ملي جوانان آماري را درباره جوانان مجرد کشور اعلام کرد که براساس آن حدود 12 ميليون جوان در سن ازدواج در کشور وجود دارند اين مسأله به همراه در نظر گرفتن اين نکته که تنها 841 هزار ازدواج در سال گذشته صورت گرفته است، اگر تداعي کننده بحراني بودن شرايط حاضر نباشد، حداقل زنگ خطري براي کارشناسان و مسئولين امور جوانان در کشور خواهد بود.
انسان، از لحظهاي که به دنيا ميايد تا آن دمي که از دنيا ميرود، در تلاش است که خوشبخت و شادکام باشد. اريک فروم شادکامي و مثبتانديشي شکي نيست که همگي ما به طور فطري، در جستجوي حالات مطلوب و خوشايند هستيم. صفاتي چون شادي و غم، شجاعت و ترس، اعتماد به نفس و خودکمبيني و... ريشه در احساسات انسانها دارند. احساسات نيز در جاي خود، شخصيت افراد را شکل ميدهند؛ چرا که اين احساسات، محرّکي براي تعامل ما با محيط پيرامونمان هستند که اگر از تعادل مناسبي برخوردار باشند، سبب تصميمگيريهاي درست و منطقي در مشکلات زندگي ميشوند و موفّقيت را در انجام شدن کارها به دنبال خواهند داشت.
شادکامي، تأثير مهمي در موفّقيت افراد دارد. افراد شادکام، نگرش خوشبينانهاي نسبت به وقايع و رويدادهاي اطراف خود دارند و به جاي جبههگيري منفي نسبت به اتّفاقات پيرامون خود، سعي در استفاده بهينه از اين رويدادها دارند. همچنين انسانهاي شاد و داراي شخصيت سالم، انسانهايي مسئوليتپذير و شهرونداني خوب خواهند بود.
گفت و گو با دکتر سيد سعيدرضا عاملى دکتر سيد سعيد رضا عاملى، دکتراي ارتباطات و رئيس مؤسسه مطالعات امريکاي شمالي و اروپا و رئيس دانشکده مطالعات جهان است. از ايشان مقالات و کتب مختلفي به زبانهاي فارسي و انگليسي به چاپ رسيده است.
شب ميچکد...ونم نم باران گرفته است امشب دوباره حال خيابان گرفته است حسي غريب در همه جا پرسه مي زند ودسته هاي ِ سينه زني جان گرفته است تصويرهاي ِ محو وشلوغ ِ هميــــــــشگي در کوچه هاي ِنم زده ميدان گرفته است تصويري از سري که سرافراز مي شود بالاي نيزه مجلس قرآن گرفته است طفلي که از گلوي خودش خون مکيده بود يا خواهري که شام غريبان گرفته است يا آستين خالي مردي که مي رسد و...مشک را به گوشه ي دندان گرفته است... انگار خون به مغز ِ يقينت نمي رسد احساس مي کني رگ ايمان گرفته است دست ردي است،اين که توبر سينه ميزني دستي که بوي دغدغه ي نان گرفته است اين چندقطره اشک...نه اين آب،اشک نيست روح تو را قساوت سيمان گرفته است مجلس تمام مي شود وفکر مي کني بازار کار ِ حضرت ِ شيطان گرفته است اين بغض، در گلوي ِ حقيقت شکستني است تاريــــــخ ، اگرچه آن را... آسان گرفته است...
خانواده در زمان حاضر ما، چه تعريفي دارد؟ اين پرسش مقدمهاي است براي پي بردن به اينکه آيا خانواده از تحکيم برخوردار است يا نه، ابتدا بايد بدانيم منظورمان از خانواده چيست. زيرا انسان رو به پيشرفت، مفاهيم و تعاريف را عوض ميکند و در اين ميان، حتي به سراغ مفاهيم اصولي مثل خانواده هم ميرود تا از آن تعريف جديدي ارائه کند.
کشور سوئد به دلايل بسيار، مورد تمجيد و تحسين قراردارد.شهرهاي تميز، مناطق روستايي زيبا و مردمي که عمر طولاني دارند.عاري از فقر و زاغه نشيني، جنايات خشونت بار و مواد مخدر، سوئد چنان جايگاه استثنايي دارد که موفقيت مالي در بخت آزمايي، کيفيت زندگي افراد را مشخص مي کند.
نقد انديشه در همهي دورانهاي تاريخ بشر، تمامي جوامع به لحاظ حيات وسلامت و ساير جنبههاي زندگي درمعرض تهديد و خطر بودهاند و از اين رو به تعبير برخي ازجامعهشناسان ميتوان تمامي «جوامع را جوامع مخاطرهآميز» قلمداد کرد. با اين حال، جامعه شناسان بسيار ديگري نظير «بک » و «گيدنز» اين اصطلاح را منحصرا براي توصيف روندهاي دوران معاصر و جهان مدرن به کار ميگيرند از اين منظر جوامع ماقبل مدرن، جوامع مدرن اوليه و جوامع معاصر يا جوامع مدرن متأخر قابل تقسيم و جداسازي ميباشند.
جايگاه رؤياهاي که از معصومين به ويژه امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف مشاهده ميشود، چيست؟
خواب ديدن از جمله شگفتيهاي زندگي انسان است. رؤيا، تجربهاي عمومي براي آحاد بشر است. به گونهاي که شايد نتوان فردي را يافت که در طول زندگي خود با اين پديدهي شگفتانگيز و پيچيده روبرو نشده باشد.
اومیگفت که پس از سالها زندگی مشترک، همسرم از من خواست که با زن دیگری برای شام بیرون بروم. زنم گفت که مرا دوست دارد، ولی مطمئن است که این زن هم مرا دوست دارد. و از بیرون رفتن با من لذت خواهدبرد.
زن دیگری که همسرم از من میخواست که با او بیرون بروم مادرم بود که 19 سال پیش بیوه شده بود ولی مشغله های زندگی و داشتن 3 بچه باعث شده بود که من فقط در موارد اتفاقی ونامنظم به او سر بزنم.آن شب به او زنگ زدم تا برای شام بیرون برویم. مادرم با نگرانی پرسید که مگر چه شده؟ او از آن دسته افرادی بود که یک تماس تلفنی شبانه و یا یک دعوت غیر منتظره را نشانه یک خبر بد میدانست.به او گفتم: بنظرم رسید بسیار دلپذیر خواهد بود که اگر ما امشب را با هم باشیم. او پس از کمی تامل گفت که او نیز از این ایده لذت خواهد برد. آن جمعه پس از کار وقتی برای بردنش میرفتم کمی عصبی بودم. وقتی رسیدم دیدم که او هم کمی عصبی بود لباسی را پوشیده بود که در آخرین جشن سالگرد ازدواجش پوشیده بود. با چهره ای روشن همچون فرشتگان به من لبخند زد. وقتی سوار ماشین میشد گفت که به دوستانش گفته امشب با پسرم برای گردش بیرون میروم و آنها خیلی تحت تاثیر قرار گرفته اند.
از ایشان سوال كرده بود چرا اسلام تا این حد در مسئلهٔ محرم و نامحرم سختگیری میكند؟ مرحوم علامه لبخندی زده بودند و
فرموده بودند چون در ازدواج و در رابطهٔ زناشویی اتفاق بزرگی میافتد كه بزرگترین اتفاق عالم است و آن تولد یك انسان است. تمام دین برای كمال یافتن همین انسان است. همهٔ عالم برای متكامل شدن این انسان، دست به دست هم دادهاند. اگر كوچكترین صدمهای به اینانسان برسد عرش خدا میلرزد