تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3411
بازدید دیروز : 4028
بازدید هفته : 25218
بازدید ماه : 27619
بازدید کل : 10419374
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 11 / 9 / 1398
گل سیکوتریا

۳- گل سیکوتریا | Psychotria elata

گل لب را به عناوین زیادی می شناسند. این گل قرمز است و گویا رنگ قرمز آن، این گل را شبیه لب کرده است.

البته این نکته گفتنی است که حالت لب مانند این گل ها تنها چند روز باقی می ماند و پس از آن شاهد پدیدار شدن گل های ریز سفید و زرد بر روی آن هستیم.

ولی باز هم نکته ی دیگری درباره ی این گل های ریز وجود دارد و ان این است که گویا آن ها به گونه ای جلوه می کنند که شما فکر می کنید که  گیاه قصد دارد زبانش را دراز کرده و شما را مسخره کند!

این گیاه از جنس خانواده ی گیاهان روناسیان است. گونه های کم و مختلف این گیاه، دارای نقاط تیره برآمده ای مملو از باکتری هستند. این گل در مناطق گرمسیری کلمبیا، کاستاریکا و پاناما رشد می کند. این گیاه در معرض انقراض است.

نوزاد قنداقی

۴- نوزاد قنداقی | Anguloa uniflora

گل های بسیار بامزه ای هستند که شبیه به قنداق نوزادان انسان است. داستان کشف این گل های نمکی نیز دست کمی از این گل ها ندارد.

در یک بازه ی زمانی ۱۰ ساله که این گل ها در بین سال های ۱۷۷۷ تا ۱۷۸۸ در کشور کلمبیا کشف شدند، شاید باورتان نشود اما تا ۱۰ سال پس از آن به طور رسمی دسته بندی درباره ی انواع و خانواده ی این گیاه نجام نگرفت و نامی برایش انتخاب نشد.

شکوفه های این گیاه بعد از طی یک محله ی عجیب از شکوفه زدن، گیاهی به شکل نوزادانی سفیدپوش با قنداق های سفید از آن در می آید. برخی ها تصور می کنند که این گل ها شبیه صدف هستند اما به هر حال این گل ها به نام نوزاد قنداقی معروف هستند.

گل های نوزادان قنداقی در آمریکای جنوبی و در فصل تابستان گل می دهند. اوج رشد ان ها تا ۱۰ سانتی متر است. این گیاه بسیار خوش بو و خوش رایحه است که بسیار جاذب حشرات است که البته گرده های آنان به حشرات می چسبد و همین امر باعث گرده افشانی این گل می گردد.

گل بد بو

۵- گل بد بو | Amorphophallus titanium

شاید یکی از معروف ترین گل های جهان، گلی به نام گل بدبو باشد که کمتر کسی در جهان است که نام آن را نشنیده باشد.

این گیاه بدبو! به ندرت شکوفه می دهد و البته هربار هم که گل می دهد، سوژه رسانه ها و مطبوعات بسیاری در سراسر جهان می شود.

این گیاه در ردیف گیاهان ترکیبی ها قرار می گیرد و تنها در جزیره سوماترای کشور اندونزی رشد می کند. شاید باورتان نشود اما مگس ها و سوسک های مردار خوار فرایند گرده افشانی آن را انجام می دهند.

نام گیاه برگرفته از واژه ای با اصالت یونانی amorphos  به معنای بدون فرم و یا بد شکل گرفته است. گل بدبو علاوه بر کمیاب بودن، بسیار بزرگ است و دیده شده است که برخی از آن ها می توانند به ۴ متر ارتفاع برسند و گل هایی به وزن ۱۱ کیلوگرم بدهند.

جالب است بدانید که هر یک از گل های بد بو می توانند ۴ میلیون ریشه از خود تولید کنند.

صورت خفاشی

۶- صورت خفاشی | Cuphea llavea

صورت خفاشی یا کاپهی و یا حتی مرغ مگس خوار گیاهی! همه ی این عناوین به این گیاه اطلاق می گرددند. اما با همه ی این اوصاف این گیاه بسیار زینتی و زیبا است.

این گیاه در کشور مکزیک و در تپه های وسیع و سبز رشد می کند. در واقع گل قرمز و بنفش تیره ی آن بیننده را به یاد صورت خفاش واقعی می اندازد.

این گیاه در هر جایی با طور ۲٫۵ تا ۵ سانتیمتر رشد می کند. این گل در برابر خشک سالی بسیار مقاوم است و گرما تاثیری روی آن ندارد و می توان هفته ای یک بار به آن آب داد.

علت این که این گیاه را مرغ مگس خوار می نامند این است که، مرغ مگس خوار و پروانه ها را به شدت به سمت خود می کشاند.

دراکولا سیمیا

۷- دراکولا سیمیا | Dracula simia

این گل در واقع با نام گل ارکیده ی میمون در جهان شناخته می شود. البته به آن دراکولا نیز می گویند که آن به خاطر نیش های بلند این گل است که ظاهر آن را شبیه به دندان های دراکولا کرده است. البته بیشتر شبیه میمون دراکولا است تا هر کدام از این ها به تنهایی!!!

گل ارکیده میمون گونه ای بسیار کمیاب است. آن ها تنها در جنگل های ابر پرو و جنوب شرقی اکوادور و در ارتفاع ۹۱۴ متری رشد می کنند.

ارکیده های میمون در تمام روزهای سال شکوفه می دهند و در هوای معتدل و گرم رشد می کنند. بوی این گیاه، همانند پرتقال است.

گیاهان گوشتخوار

۸- گیاهان گوشتخوار | Carnivorous plant

گیاهان گوشت‌خوار، گیاهانی هستند که برخی یا بسیاری از مواد مغذی خود را از طریق تله‌گذاری و مصرف جانوران که معمولاً از حشرات و بندپایان تشکیل می شوند، به دست می آورند.

گیاهان گوشتخوار در مناطقی که در آن خاک نازک و یا دارای فقر غذایی و آلی هستند، به ویژه نیتروژن رشد می‌ کنند. گیاهانی همچون: Pitfall، Flypaper، Bladder،… از جمله ی آنان هستند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: عجایب خلقت
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی