برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
حتما این عکس را بارها دیده اید و اقدام این نوجوان بسیجی را در به اسارت گرفتن 10 عراقی ستوده اید، در تاریخ انقلاب این گونه گردان های یک نفره نوجوان کم نیستند که تاریخ انقلاب را دگرگون کرده اند،افرادی مانند ؛شهید محمد حسین فهمیده ،بهنام محمدی،مهدی طحانیان،غلامرضا احمدی،مهرداد عزیزالهی،حیدر شهیدی و رشادتهای هزاران نوجوان دیگر از این سرزمین حکایت از آن دارد که حتی نقش و حضور یک نوجوان که قد و اندازه اش از سلاحش کوچکتراست چگونه می تواند معادلات را تغییر دهد.
برای ناکام گذاشتن دشمنان برای جلوگیری از پدیدآیی یک دولت انقلابی که تنها راه علاج دردهای مزمن کشور است، هوشمندی بالایی لازم است...
پایگاه بصیرت / یدالله جوانی
زمان آزمون بزرگ ملت ایران در 28 خرداد 1400 فرارسید و جهانیان، بیش از هر زمان دیگری رفتار انتخاباتی ایرانیان را نظاره میکنند. اگرچه دشمنان در چهار دهه اخیر، همواره برای تأثیرگذاری بر انتخابات در جمهوری اسلامی تلاش کردهاند؛ ولی انتخابات 28 خرداد 1400، دومین انتخابات مورد طمع بیگانگان و جریان ضدانقلاب برای پیادهسازی یک نقشه شیطانی در بستر آن است. اولین توطئه بزرگ با الگو قرار دادن کودتاهای مخملی در بستر
اصلاح طلبان زمانی که به قدرت می رسند یا در قدرت هستند برای نیروهای محذوف (به زعم خودشان) محلی از اعراب قائل نیستند اما هنگامی که به رای آنها نیاز دارند خود را نماینده آنها و بیان کننده و پیگیر مطالبات آنها جا می زنند.
علیرضا زاکانی، نامزد انتخابات ریاستجمهوری پس از حضور در امامزاده علی اکبر چیذر و در جوار مرقد فرمانده شهیدش حاج محمود نوریان از حضور در عرصه انتخابات کنارهگیری کرد.
زاکانی: با توجه به اقبال فراوانی که از آقای رئیسی شده، ایشان را اصلح میدانم و به او رای میدهم و امیدوارم با انتخابشان اصلاحات اساسی در کشور انجام شود.
زاکانی در پیام انصراف خود نوشت: مردم شریف ایران! با ایده و برنامهای متفاوت آمدم تا مدافع ارزشهای انقلاب خمینی (ره) و فریاد غارت زدهها بر سر غارتگران باشم.
هدف پیروزی جبهه انقلاب بود و اینک با اقبال مردم، مصداق تحقق آن، برادر عزیزم آقای رییسی است. در فرهنگ بسیجی، انصراف از طی مسیر معنا ندارد. این آغاز یک راه است.
شورای هم اندیشی اهل سنت: از کاندیدایی غیر از رییسی حمایت نکرده ایم
پایگاه بصیرت
معاون امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: مولانا عبدالحمید اسماعیل زهی روز گذشته اعلام حمایت از بیانیه شورای راهبردی اهل سنت کردند که این شورا از آیت الله رییسی حمایت کرده است و اعلام حمایت وی از سایر کاندیداها صحت ندارد.
بیانیه سعید جلیلی پس از انصراف از ادامه رقابت های انتخاباتی/ با رای به سیدابراهیم رئیسی ایشان را در قبول مسئولیت یاری کنیم
بسم الله الرحمن الرحیم ملت شریف ایران در طلیعه قرن جدید خورشیدی، ایران عزیز در آستانه یک انتخاب بزرگ قرار دارد. هشت سال کم توجهی به توان ملی و معطل گذاشتن ظرفیت های کشور ارمغانی جز تحریم های بیشتر ، تورم و بیکاری کم نظیر و بحران های بی سابقه در مسکن و بورس نداشته است. از شهادت امیرکبیر تا کنون هر بار ملت خواسته است به اتکای ظرفیت های خود و با استفاده از موهبت های بی نظیر الهی به یک جهش تاریخی نزدیک شود ، قدرت های استکباری و عوامل منفعل داخلی مانع شده اند و به تحقیر داشته های ملی پرداخته اند. انقلاب اسلامی یک خیز بلند تمدنی برای عبور از موانع خارجی و داخلی است واینک در گام دوم انقلاب ،اعتماد به سرمایه بزرگ جوانان انقلاب اسلامی و اتکا به ظرفیت های بی نظیر فرهنگی-اجتماعی-سیاسی-اقتصادی کشور؛برنامه،باور و اراده می خواهد تا با جهادی بزرگ ، جهش ایران اسلامی را در چهارسال آینده رقم بزند و در این سیر پر شتاب نباید حتی یک روز را از دست داد. همچون همیشه پیشران چنین تلاشی،حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای است و بی گمان آنگاه که منتخب شما میزان بیشتری از آراء را داشته باشد با پشتوانه بزرگتری امکان خدمت خواهد داشت. اکنون که بخش گسترده ای از آحاد جامعه به برادر گرامی حجه الاسلام و المسلمین جناب اقای سید ابراهیم رئیسی اقبال نشان داده اند شایسته است تا همه باورمندان جبهه انقلاب مبتنی بر آنچه ضرورت گام دوم انقلاب اسلامی است برای آغازی استوار،ازهم اکنون ایشان را با رای خود در قبول این مسئولیت بزرگ یاری رسانند . تشکیل دولت انقلابی مقدمه به میدان آمدن همه ظرفیت های مردمی و نخبگانی کشور است و نباید حتی یک روز را در مسیر این جهاد فراگیر و همگانی برای جهش ایران از دست داد از همه عزیزانی که تا کنون از سر صدق و نیت خالص به من لطف داشته اند می خواهم مبتنی بر باور، اراده انقلابی و برنامه هایی که در این هشت سال برای جهش کشور تهیه نموده اند تلاش خود را مصروف تایید، تصحیح و تکمیل مسیر دولت آینده نمایند. به همه این عزیزان به ویژه جوانان و نوجوانانی که در این ایام با شور انقلابی ،شبانه روز تلاش نمودند؛ تاکید می کنم مسئولیت جهاد بزرگ برای جهش ایران را همچنان بر دوش خود ببینند و بدون خستگی و با امید و شوق لازم ، این جهاد کبیر را با تکیه به هدایت و نصرت الهی وبا معارف عمیق دینی که در رهنمودهای حضرت امام و مقام معظم رهبری جلوه گر است در خود زنده نگاه دارند و همچنان پرشور و پر انگیزه ،الگویی برای عمل انقلابی خالص و هدفمند در میدان ها و چالش های پیش رو باشند. امروز روز جهاد بزرگ برای جهش ایران است : بسم الله الرحمن الرحیم
خطيب زاده، سخنگوي وزارت امور خارجه،: گفت: ۲۳۴ صندوق اخذ راي در ۱۳۴ کشور دنيا خواهيم داشت. تنها در سه کشور صندوق نداريم. روز جمعه در تمامي کشورهايي که رابطه سياسي داريم و ايراني ها حضور دارند. صندوق اخذ راي داريم فقط در کانادا به دليل سنگ اندازي، سنگاپور بدليل امکان سفر بخاطر کرونا و يمن به دليل جنگ صندوق نخواهيم داشت.
۱- چیزی نزدیک به ۳۰۰ سال است که، مبحث مهمی تحت عنوان «توسعه اقتصادی» بین اندیشمندان این حوزه مطرح و کمتر از ۱۰۰ سال است که این مبحث، بهطور آکادمیک و تخصصی در حال بررسی است. جامعهشناسان و اقتصاددانان زیادی در این حوزه ورود کرده و نظریههای متعددی نیز تولید و به کار گرفته شده است. برخی قائلند، توسعه اقتصادی از دل توسعه سیاسی خارج میشود. برخی برعکس، اقتصاد را زیربنای همه انواع توسعه میدانند
منبع : فصلنامه مکتب اسلام، شماره 12 , الهامی، داود
«برتراند راسل » ریاضی دان و فیلسوف نامی و معاصر انگلستان کتابی به نام «قدرت » منتشر کرده که در حقیقت کالبدشکافی دقیقی از قدرت پرستی و جاه طلبی انسانی، به شمار می رود. راسل دراین اثرگرانمایه «عطش قدرت » را یکی از مهمترین نیازمندیهای اصیل انسانی معرفی می کند و آن را در سلسله نیازمندیهای بشری،بزرگترین «فصل ممیز انسان و حیوان » تلقی می نماید.
«احساس کهتری » از جمله احساس هایی است که تقریبا تمامی افراد با شدت و ضعف، با آن درگیرند.این احساس از یک سو، گران بهاترین انگیزه ای است که انسان را وادار می کند تا به تکامل خویش و راهکارهای رسیدن به کمال بیندیشد تا آن جا که مبنای حرکت و موجب گذر از کهتری به مهتری می گردد و از سوی دیگر، می تواند نقشی مخرب و ویرانگر داشته باشد و به صورتی دردناک در وجود فرد رسوخ یابد و به جای حرکت و گذر به مهتری، موجب رفتارهای نامطلوب و غیرعادی شود.احساس کهتری همچون سکه دورویی است که یک روی آن ارجمندی انسان را در پی دارد و روی دیگرش سقوط او را.بنابراین، موفقیت و عدم موفقیت انسان وابسته به چگونگی مواجهه با احساس کهتری است.
روایات در این زمینه بسیار است که به خاطر رعایت اختصار به بعضی از آنها اشاره می کنیم.
1. راوی می گوید: از امام موسی بن جعفر علیه السلام درباره فردی سوءال شد که او ریاست را دوست دارد. امام فرمودند: زیان ریاست طلبی به دین مسلمان بیشتر است از حمله دو گرگ درنده به گلّه گوسفند بی چوپان؛
انسان در اثر ابتلا به عقده حقارت دچار بیماری کبر و خودبرتربینی می شود، به مردم بی اعتنا می شود، تجاوز می کند، به عصیان و طغیان می گراید، مردم را به حساب نمی آورد، اصول اخلاقی را رعایت نمی کند و خلاصه به جای تواضع در برابر دیگران، جبار و بی پروا می شود، دست به هر عمل ناروایی می زند و خود رابرتر از این می داند که از کسی بپرسد یا به نصایح یا انتقاد دیگران گوش فرا دهد. چه زیبا فرمود امام صادق علیه السلام:
جان دیویی می گوید: «میل به قدرت طلبی در افرادی شدید است که مبتلا به احساس حقارت یا عقده حقارت هستند و برای جبران و نقایص شخصی می کوشند تا دیگران را تحت تأثیر خود قرار دهند و از این راه توجه آنان را به قدرت و نیروی خود جلب نموده و به این وسیله حقارت خویش را جبران نمایند».(316)
315. مجلسی، بحار، ج 73، ص225.316. فلسفی، بزرگ سال و جوان، ص 76.
تحلیل فیلم 9/ تحلیل فیلم سینمایی «سگ را بجنبان» + فیلم
کمی پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به نظر میرسد به خاطر رسواییهایی که پیش آمده باید رئیس جمهور مجدداً انتخاب شود به همین دلیل مشاوران رئیس جمهور پیشنهاد میکنند جنگی در آلبانی راه بیندازند که رئیس جمهور نتوانند با کمک رسانهها چهره قهرمانانه به خود بگیرد و ...
انتخابات در ايران به عنوان مظهر مردمسالاري ديني، عامل بيبديل و تعيينکننده در تحکيم پشتوانههاي مردمي نظام، خنثيکننده تهديدات دشمنان و تضمينکننده امنيت ملي و همچنين عامل افزايشدهنده آبروي بينالمللي جمهوري اسلامي به شمار ميآيد.
پایگاه بصیرت / جمعي از نويسندگان معاونت سياسي نمايندگي ولي فقيه در سپاه
براساس قانون اساسي جمهوري اسلامي، تمامي مسئولين و کارگزاران براي اداره امور کشور، از طريق انتخابات و با رأي مردم به صورت مستقيم يا غيرمستقيم انتخاب ميشوند. بنابراين رأي مردم در هر يک از انتخابات ايران، هم از نظر کميت (ميزان مشارکت مردم) و هم از نظر کيفيت (ويژگيهاي منتخب يا منتخبين مردم)، ارتباط مستقيم با ميزان کارآمدي نظام، پيشبرد امور و حل مشکلات کشور دارد. هر چند تمامي انتخابات در ايران به دليل ماهيت نظام و اصالت رأي مردم، واجد اهميت است؛ لکن انتخابات 1400 از اهميت مضاعف برخوردار ميباشد. با تأمل در مجموعة شرايط و تحولات در سطوح ملي، منطقهاي و بينالمللي، ميتوان به دلايل اين اهميت مضاعف پي برد.
۱- هشتمین رئیسجمهور کشورمان، سه روز دیگر با رای مردم انتخاب میشود. این روز به مدد الهی، شروع فصلی تازه در حیات ملت ایران است. واقعیت این است که از بنیصدر تا شهید رجایی و آیتالله خامنهای، و سپس، مرحوم هاشمی و خاتمی و احمدینژاد و روحانی - با همه تنوع فکری و تفاوتهای عمیق عملکردی- منتخب مردم بودهاند و این روند، با همه فراز و نشیب و هزینههایش، تمرین مردمسالاری بوده است. مردمسالاری جوان ما در طول این چند دهه، انتخابهای قوی یا ضعیف را به خود دیده، تجربه اندوخته و رشد یافته است. به همین دلیل هم، اغلب مردم ما مثل چند سال قبل، به وعدهدرمانی دل نمیسپارند. این نقطه قوت است، ولو اینکه آسیبهایی مانند بیاعتمادی را هم در کنارش موجب شده باشد.
در آخرین هفتههای دولت اعلام شد: حدود یک میلیون واحد مسکونی خالی برای اخذ مالیات شناسایی شده است! دولت و وزارت مسکن آن حدود ۶ سال است که از مسئولیت قانونی شناسایی خانههای خالی و اخذ مالیات از آن (برای مبارزه با احتکار مسکن و تورم ناشی از آن) طفره میروند. اما اکنون در حالی که دو ماه تا پایان دولت روحانی باقی مانده، خبرها از شناسایی یک میلیون واحد مسکونی حکایت میکند.
جای کسانی که آلوده به رانت و فساد باشند در دولت نیست
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: وضع موجود تورم 320درصدی نسبت به 8سال گذشته است و قیمت گوشت 5برابر و قیمت خودرو 8برابر و مسکن 7برابر شده است و این وضعیت را مردم چطور تحمل کنند؟